Polyform @ a glance

Wat is onze bijdrage aan uw succes? (welke rol spelen wij?)

Polyform kijkt terug op 70 jaar ervaring in de spuitgiet sector. Vandaag de dag zijn we blij om deze kennis te kunnen implementeren in de productie van kleine tot middelgrote, dunwandige, complexe onderdelen voor onze klanten in heel Europa.

Dankzij onze ISO-certificering, ons hoge kwaliteitsmanagement beleid, zijn we prima voorbereid om te worden geconfronteerd met zeer lage dimensionele toleranties.

In onze eigen matrijzen afdeling kunnen wij matrijzen van de klant onderhouden in de beste omstandigheden en garanderen we een snelle reactie in het geval van schade aan de matrijs.

Met onze spuitgietmachines met vermogens van 15-250 ton en een goed gecontroleerde automatisering, zijn wij in staat om uw onderdelen op een kostenefficiënte manier te produceren. Onze expertise in vormen, over-gieten en 2K-gieten … in combinatie met de montage-diensten … stelt ons in staat om u een breed scala aan kunststof onderdelen bieden.

Wij willen bijdragen aan uw succes. Het hele Polyform-team staat klaar om samen met u uw succesvolle onderdelen te ontwikkelen.