Strategie

Het hele Polyform-team is bereid om een optimale service te verlenen aan haar klanten door middel van co-development, hoge kwaliteit, efficiënte logistiek en haar uitgebreide netwerk.

Onze filosofie is dat we alleen samen succesvol zijn indien we onze wederzijdse behoeften begrijpen, vandaar dat wij veel waarde hechten aan het co-development. Wij willen met u als partner aan de slag.

Hoge kwaliteit is meer dan alleen goede producten leveren. Kwaliteit bij Polyform betekent dat ieder individu in onze organisatie zich ervan bewust is dat we alleen onze partners tevreden stellen als iedereen tot het uiterste gaat.

We zijn allemaal tegenwoordig heel tijdsbewust. Verspilling van tijd is niet alleen vervelend, het is ook een belangrijke kostenfactor. Efficiënte logistiek zowel in de aanbesteding, de productie en de levering speelt bij ons een sleutelrol om vertrouwen te genereren bij onze klanten.

Een duidelijke en open-minded communicatie is de enige manier om elkaar goed te begrijpen. Om dit te kunnen bereiken is het niet genoeg om alleen contacten te hebben. Men heeft echte beschikbare contacten nodig. Werken met Polyform betekent dat u elk teamlid van ons Polyform-team kent die uw project beheert. Op deze manier is het leggen van contact veel eenvoudiger of het nu om een commerciële vraag gaat, productie gerelateerde onderwerpen of engineering…